Eveniment

Camera de comerț și industrie Ruse sprijină forumul ”Start Young Ruse”

04 Iunie 2021
11:00

Descriere

Camera de Comerț și Industrie Ruse susține de mulți ani inițiativa de afaceri a tinerilor din Ruse prin numeroase proiecte și training-uri. Tinerii de astăzi sunt antreprenorii de mâine și este important pentru noi să le dezvoltăm inițiativa și spiritul antreprenorial încă de la o vârstă fragedă. De aceea este o plăcere pentru noi să participăm la forumul antreprenorial „Start a young Ruse” în calitate de sponsor și co-organizator.

Start Young Ruse este un eveniment de 50 de ore al Revistei Antreprenorilor Bulgari, care include, de asemenea, Municipalitatea Ruse și Universitatea din Ruse ca co-organizatori. Evenimentul se va desfășura în trei zile consecutiv, în perioada 4 – 6 iunie, în sala „Europa” a Revenue Building.

Începând de vineri seara cu prezentări de proiecte conceptuale și team building, evenimentul continuă printr-un brainstorming cu ajutorul mentorilor, dezvoltarea modelului de afaceri. Duminică, participanții vor prezenta juriului prototipurile lor de bază și sprijinul suplimentar din partea Camerei de comerț și industrie Ruse.

Evenimentul are orientare socială și este complet gratuit pentru participanți, iar scopul său este de a sprijini tinerii antreprenori din orașul Ruse prin educație, promovare și inspirație.

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.